Varför välja oss?

Dalkarlarna är specialiserade på fönsterbyte för bostadsrätter och flerbostadshus i Mellansverige. Att arbeta nära kunden och anpassa utförandet efter kundens behov ser vi som en ledstjärna.

Dalkarlarna lägger stor vikt vid information. Vi har administrativa resurser och upparbetade informationsrutiner som gör att vi ofta överträffar kundernas förväntan. Målsättningen är att kunden hela tiden ska veta vad som händer och när det händer.

Våra samtrimmade montageteam utför arbetet med snabbhet och precision, vilket minskar kundens besvär under byggtiden. Vårt åtagande innebär en nyckelfärdig lösning. Där ingår allt från demontering och omhändertagande av befintliga fönster/fönsterdörrar, till komplett montering av det nya. Plåtarbeten samt invändig listning ingår naturligtvis. Förutom detta är ett glatt humör och ett trevligt bemötande en viktig ingrediens i vårt arbete.

Läs vår guide ”Vägen till en god fönsteraffär”

När du som kund väljer fönster monterade av Dalkarlarna erhåller föreningen följande:

  • Svensktillverkade kvalitetsfönster i trä/aluminium med fokus på funktion, prestanda och inte minst design.
  • Energieffektiva, bullerdämpande och lättskötta fönster ger en markant komforthöjning och ett reducerat energi- och underhållsbehov.
  • Att 85% av Dalkarlarnas tidigare kunder är mycket nöjda och 14% är nöjda är en garanti för ett väl utfört arbete.
  • I vår nyckelfärdiga lösning ingår löpande information till de boende och beställaren. Det medför trygghet för de boende och en begränsad arbetsinsats av beställaren.