Om Dalkarlarna

Dalkarlarna med säte och kontor i Borlänge startade verksamheten med fönsterbyte 2001. Vi började i liten skala och höll oss främst inom Dalarnas gränser. Med tiden har Dalkarlarna vuxit och utökat arbetsområdet och sedan 2005 har vi Sundsvall i norr till Småland i söder som vårt prioriterade arbetsområde.

Med en volym på ca 10.000 fönster per år (motsvarar ca 25 normala brf) har vi monterat ca 70.000 fönster i 180 bostadsrättsföreningar runt om i Mellansverige.

Dalkarlarnas filosofi har varit att goda referenser är den bästa reklamen. Våra ledstjärnor har visat sig vara en stabil grund att bygga på.

  • Hålla lovade tider
  • God planering = ordning och reda
  • Erbjuda prisvärda kvalitetsprodukter
  • Lämna kunden med stolthet

Det finns en gedigen erfarenhet och kunskap i företaget. Flera av våra montörer är utbildade möbelsnickare och på kontoret är vi utbildade ingenjörer inom bygg, energi, maskin och miljö.

En förutsättning för våra framgångsrika femton år har varit våra värdefulla samarbetspartners. Flera av våra montageteam och plåtslagare har varit med sedan starten och vi är mycket kräsna när vi påbörjar relationer med nya partners.

Vår kvalitetssyn ska göra Dalkarlarna till den mest efterfrågade fönsterbytaren för bostadsrättsföreningar och flerbostadshus i Mellansverige.